Ref: 39156

Woning voor € 625.000

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 800 m²
Gelegen in een rustige woonwijk op minder dan 1,5 Km van het strand van La Fustera (Benissa Costa), en 2 Km van Playa Levante La Fosa (Calpe).
Deze moderne villa met een totale bebouwde oppervlakte van 254 m2 is verdeeld over 2 verdiepingen op de volgende manier:
op de begane grond is er 1 slaapkamer 15 m2 met badkamer, 1 gastentoilet, wasruimte 9 m2, open keuken (met BBQ hoek en terras) naar de eet/woonkamer van meer dan 40 m2 en groot overdekt terras van 28 m2.
Verder een prachtig infinity zwembad van 36 m2.
Op de bovenste verdieping zijn er 2 slaapkamers, (17 m2 + 16 m2), 1 badkamer en een zonovergoten terras van maar liefst 46 m2.
Deze moderne design villa is met kwalitatieve materialen afgewerkt (ceramische vloeren, exclusieve wandbetegeling, Silistone designkeuken volledig uitgerust, Technal buitenschrijnwerk met zonnewering...). Tevens beschikt de villa over een aerotermia systeem voor maximale efficiëntie in dit microklimaat, vloerverwarming en geleide airconditioning apart bedienbaar.
Er is uiteraard ruime parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen en een mooi aangelegde tuin met automatische irrigatie.

Gelijkvloers

2x Badkamer
3x Slaapkamer
Zwembad
Bemeubeld
Neen
Prijs
€ 625.000
Totale opp. grond
800 m²
Bebouwbare opp.
180 m²
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven