Ref: Processiestraat

Prachtige BEN-woning, voorzien van alle luxe en comfort met 5 slaapkamers, 2 badkamers en een polyvalente ruimte te Munsterbilzen

  • 5 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 19 kWh/m2/jaar
  • 2022
  • 815 m²
Stijlvolle, comfortabele recent (2022) gebouwde woonst met 5 slaapkamers, 2 badkamers en dit op een schitterend perceel van ruim 8are15ca!

Deze eigentijdse, BEN-woning is met buitengewone zorg en aandacht voor detail van boven tot onder smaakvol afgewerkt, met een selectie van hoogwaardige materialen die een sfeer van luxe creëren. Het ontwerp van de benedenverdieping is het resultaat van de expertise van het gerenommeerde architectenbureau RWK Interieur, wat duidelijk te zien is in de verfijnde afwerking en doordachte keuze van materialen.

Bij het betreden van de woning via de linkerzijde, langs een prachtig aangelegde oprit, word je onmiddellijk gegrepen door de architecturale kenmerken van het huis. Een elegante houten trap leidt je naar de tweede verdieping, terwijl verborgen deuren discreet toegang bieden tot de berging (toegankelijk langs inkomhal én keuken). Een imposante stalen deur met glas opent naar de open leefruimte, waar overvloedig natuurlijk licht binnenvalt door de grote raampartijen.

De woonkamer is slim opgedeeld door open wanden die niet alleen de ruimte definiëren, maar ook dienen als handige opslagmogelijkheden. De keuken is ontworpen met het oog op zowel compactheid als ruimtelijkheid, met veel aandacht voor opslagmogelijkheden en een lay-out die perfect geschikt is voor het ontvangen van gasten. 

Het kookeiland is vervaardigd met een prachtig marmeren blad, wat niet alleen een luxe uitstraling geeft, maar ook duurzaamheid en functionaliteit bevordert. Daarnaast is het kookeiland uitgerust met kasten aan beide zijden, een zeer ruim kookfornuis met een ingewerkt afzuigsysteem en naadloos ingewerkte spoelbak.

De kasten zijn nauwkeurig ingewerkt en op maat gemaakt, waardoor ze perfect passen bij de algehele esthetiek van de keuken en tevens zorgen voor optimale opslagruimte. Een ingebouwde nis is voorzien voor het koffieapparaat en andere losse keukentoestellen, waardoor het werkblad vrij blijft van rommel en er meer werkruimte beschikbaar is.

De bovenverdieping is eveneens slim ingedeeld voor optimale functionaliteit en esthetiek. De hal leidt direct naar alle ruimtes, waardoor een efficiënte doorstroming door de verdieping mogelijk is.

De masterbedroom is voorzien van een inloop dressing. Het slaapgedeelte bevindt zich aan de linkerkant, terwijl aan de rechterkant de ensuite badkamer te vinden is. Hier vind je een royaal ligbad, een inloopdouche met regendouche, en een dubbele wastafel met een elegant wandmeubel en spiegelkasten. De afwerking is hoogwaardig en tijdloos modern.

Naast de master badkamer is er nog een aparte badkamer, met een dubbele wastafel en een inloopdouche, in dezelfde stijl als de ensuite badkamer. Een apart toilet op de bovenverdieping biedt extra gemak voor de bewoners en gasten.

Hiernaast zijn er nog vier ruime slaapkamers op de bovenverdieping, elk van gelijkaardige grootte. Twee slaapkamers hebben een wastafel met meubel en spiegelkast, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een vleugje luxe toevoegen. 

En nog een zeer waardevolle toevoeging aan deze woning is de polyvalente ruimte. Momenteel is deze ruimte ingericht als schoonheidssalon, maar het biedt zeker ook mogelijkheden voor vrije beroepen, thuiswerk en talloze andere doeleinden.

Deze ruimte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een aparte ingang, waardoor klanten niet door de woning hoeven. Hierdoor blijft de privacy van het woongedeelte gewaarborgd.

Ook hier valt de smaakvolle inrichting en het gebruik van duurzame, kwalitatieve materialen direct op. Deze ruimte kan naadloos geïntegreerd worden in de woning, aangezien het direct grenst aan de keuken. Dit biedt niet alleen flexibiliteit, maar verhoogt ook de veelzijdigheid van de woning.

|TROEVEN|

  • Hout skeletbouw - recent opgeleverd 2022!

  • Hoogwaardig en kwalitatieve afwerking - ontwerp door RWK Interieur

  • Zeer gunstige én aangename ligging

  • Mogelijkheden voor vrije beroepen, schoonheidssalon, thuiswerk en talloze andere doeleinden

  • Aankopen onder registratierecht! 3% bij eerste en enige woning.



Verder is deze woning absoluut top gelegen in een rustige straat in het groene Munsterbilzen, maar toch met het bruisende centrum van Bilzen met zijn leuke boetieks en gezellige brasserieën op amper 4 km afstand! Ook zijn er verschillende bossen en velden waar zalig genoten kan worden van de natuur en de rust. Deze centrale ligging combineert het beste van twee werelden: de levendige nabijheid van het stadscentrum en de serene rust zodra men de woning betreedt, waar een ontspannen, rustige en gezellige sfeer heerst.

Bent u op zoek naar die éne, instapklare gezinswoning met 5 slaapkamers op een prachtig perceel met een leuke groene tuin? Dan is deze woning absoluut een unieke kans voor u! Kom het zelf ervaren en maak snel uw afspraak via + 32 (0) 89 23 44 22 of via e-mail [email protected]

Gelijkvloers

Inkomhal
Inkom in het privé gedeelte van de woning, voorzien van inbouwkasten en verborgen deuren die toegang geven naar de berging
Berging
Volledig ingericht met op maat gemaakte kasten voor wasmachine en droogkast, toegang langs de inkomhal én langs de keuken
Toilet
Apart gastentoilet, tijdloze moderne inrichting en afwerking
Woonkamer
Open woonkamer met grote raampartijen met een prachtig zicht op de tuin
Eetkamer
Aansluitend op de woonkamer en in verbinding met de keuken wederom met zicht op de tuin
Keuken
Voorzien van alle gemakken, ingebouwde op maat gemaakte kasten, zeer groot kookfornuis met ingewerkte afzuiging en met aangebouwde keukentafel, alles in het verlengde van de woning met uitzicht op de tuin.
Handelsruimte
Momenteel een schoonheidssalon, met ontvangstruimte en 2 behandelkamers in Ying en Yang stijl, mogelijkheden voor vrije beroepen, thuiswerk en talloze andere doeleinden.
Terras
Apart terras voor de bezoekers, omheind voor extra privacy
Toilet
Gastentoilet voor bezoekers
Parkeerplaats
Voldoende parkeermogelijkheden voor en langs het huis
Fietsenberging
Aanwezig links achter aan de woning
Terras
Ruim aangelegd terras
Tuin
Achterliggend aan de woning, Oostgerichte tuin

Verdieping 1

Nachthal
5x Slaapkamer
5 slaapkamers, waarvan een masterbedroom met ensuite badkamer en dressing, 2 kamers zijn voorzien van een wastafel met spiegel
Toilet
Apart toilet op de bovenverdieping
Badkamer
ensuite badkamer aan de masterbedroom, groot ligbad, inloopdouche regendouche en dubbele wastafel
Badkamer
extra badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, moderne tijdloze uitstraling
Bouwjaar
2022
Bebouwing
Open
Algemene staat
Nieuwe staat
Bemeubeld
Neen
Oriëntatie tuin
Oost
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
EPC
19 kWh/m2/jaar
EPB ref.
73006-G-OMV_202116187/EP02732/A100/D01/SD001
EPC ref.
73006-G-OMV_202116187/EP02732/A100/D01/SD001
Label
epc waarde a
E peil
12
Totale opp. grond
815 m²
Aardgas
Ja
Bronwater
Ja
Distributie
Ja
Domotica
Ja
Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Riolering
Ja
Stadswater
Ja
Telefoon
Ja
Vloerverwarming
Ja
Warmtepomp
Ja
Waterverzachter
Ja
Zonnepanelen
Ja
Beglazing
Dubbele
Bevloering
Tegels
Dak
Plat dak
Keuken
Hyper-geïnstalleerd
Raamwerk
Aluminium
Verwarming
Aardgas
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet van toepassing